Een massage thuis is het ultieme luxe gevoel! Ontspannen genieten van een massage thuis in je vertrouwde omgeving. Ik geef ontspanningsmassages, sportmassages maar ook klachtgerichte massages zoals rug/nek/schouderklachten.

Afspraak massage thuis

Massage thuis diensten & tarieven

Mijn werkdagen voor een massage thuis zijn van maandag t/m vrijdag in de omgeving van Badhoevedorp. Voor een massage thuis hanteer ik vaste tarieven:

  • €80 – 60 minuten massage
  • €95 – 75 minuten massage

Deze tarieven hanteer ik voor 25 km rijden vanaf postcode 1171 BW. Daarna wordt er per kilometer €0,50 gerekend.

Voordelen massage thuis

Een massage thuis wordt als extra ontspannend ervaren omdat het plaatsvindt in jouw vertrouwde omgeving. Daarnaast is het ideaal dat je zelf de deur niet uit hoeft, zeker bij slecht weer. Ook voor personen die minder mobiel zijn en toch willen genieten van een massage thuis is dit de perfecte uitkomst!

Massage thuis cadeau geven 

Een massage cadeau geven is een origineel en ontspannen cadeau voor een vriend, familielid of collega. Denk hierbij aan een cadeau voor een verjaardag, vriendinnen-dag of een babyshower. Je kan contact met mij opnemen voor het bestellen van een cadeaubon.

Afspraak maken massage thuis

Wil je een afspraak maken voor een massage thuis of heb je een vraag over de mogelijkheden wat betreft de massages? Klik dan hier om contact met mij op te nemen. Uiteraard mag je me ook bellen of een mail sturen.

Afspraak maken