Een massage aan huis in Bussum? Verwen jezelf, een familielid of een vriend(in) met een heerlijke massage aan huis in de omgeving van Bussum. Heerlijk ontspannen in je eigen vertrouwde omgeving.

Afspraak maken

Soorten massages aan huis

Een massage aan huis kan puur voor ontspanning zijn of om diverse klachten te verminderen bijvoorbeeld nek/rug/schouderklachten. Met mijn jarenlange ervaring kan ik jouw klachten verminderen door middel van de juiste massagetechnieken. Uiteraard beschik ik ook over de juiste techniek om een heerlijke ontspanningsmassage te geven.

Massage aan huis in Bussum en omstreken 

Mijn werkdagen voor een massage bij jou thuis in Bussum zijn van maandag tot en met vrijdag. Voor een thuismassage gelden vaste tarieven:

  • 60 minuten massage - €80
  • 75 minuten massage - €95

Deze tarieven gelden voor zowel voor een klachten gerelateerde massage als een ontspanningsmassage in Bussum. Uiteraard zitten alle benodigdheden bij deze prijs inbegrepen en neem ik zelf mijn spullen mee: van massagetafel tot massageolie.

Voordelen massage thuis in Bussum 

Een thuismassage is pas écht ontspannen. In jouw eigen vertrouwde omgeving, thuis in Bussum, kom je helemaal tot rust. Een massage aan huis bespaart tijd en is een fantastische uitkomst voor personen die minder mobiel zijn. Daarnaast hoef je na een massage aan huis de deur niet meer uit.

Afspraak maken Massage Bussum

Wil je een massage aan huis in Bussum of heb je een vraag over de mogelijkheden? Klik dan hier om contact met mij op te nemen. Uiteraard mag je ook even bellen of een mail sturen om een afspraak te maken voor een heerlijke massage aan huis in Bussum.

Massage aan huis boeken

Afspraak maken