Een massage aan huis in Hoofddorp en omgeving bent u bij Lisa Vlok aan het juiste adres. Ik verzorg professionele massages aan huis. Veel mensen voelen zich thuis het meest op hun gemak waardoor een massage als extra ontspannen wordt ervaren. Wil je meer informatie of graag een afspraak maken? Klik dan op één van onderstaande knoppen.

Maak een afspraak

Ontspanningsmassage 

Door middel van een massage aan huis kan het lichaam na een dag van hectiek heerlijk ontspannen. Denk aan stress van een drukke, baan, het huishouden, een druk sociaal leven enzovoort. U kunt door middel van een massage uzelf een moment van rust gunnen zonder dat u de deur uit hoeft.

Werkgebied massage aan huis en tarieven

Op weekdagen maandag tot en met vrijdag kunt u bij mij terecht voor massages aan huis. Voor een massage aan huis Hoofddorp hanteer ik vaste tarieven.

  • €80 – 60 minuten massage
  • €95 – 75 minuten massage

Deze tarieven zijn geldig voor maximaal 25 km rijden vanaf postcode 1171 BW. Daarna wordt er per kilometer €0,50 gehanteerd. Lees hier meer over diensten en tarieven.

Thuis massage afspraak maken 

Wilt u ook een afspraak maken voor een massage aan huis Hoofddorp en omgeving? Klik dan hier voor het maken van een afspraak. Bellen kunt u natuurlijk ook doen via: +31 [0] 610629120 of neem contact met ons op via e-mail: info@lisavlokmassages.nl. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier.

Maak een afspraak

Afspraak maken