Ultiem ontspannen met een massage aan huis. Wanneer je woonachtig bent in de omgeving van Badhoevedorp kom ik graag bij je langs voor een massage aan huis. Ideaal wanneer je heerlijk wil ontspannen zonder dat je deur uit hoeft.

Afspraak maken

Werkgebied massage aan huis 

Op maandag t/m vrijdag kom ik graag bij je thuis voor een massage. Voor een massage aan huis hanteer ik vaste tarieven:

  • €80 – 60 minuten massage
  • €95 – 75 minuten massage

Deze tarieven zijn geldig voor maximaal 25 km rijden vanaf postcode 1171 BW. Daarna wordt er per kilometer €0,50 gehanteerd.

Hoe werkt een massage aan huis?

Van te voren kunnen we bespreken wat voor soort massage je wil. Denk hierbij aan een ontspanningsmassage of een massage om klachten te verminderen (bijvoorbeeld nek/schouderklachten of lage rugklachten). Zodra je een massage afspraak maakt kom ik op besproken tijd bij je thuis. Je hoeft zelf niks te regelen. Alle benodigdheden voor een massage neem ik mee; van massagetafel tot massageolie. Handig om te weten dat ik met deze spullen maximaal 1 trap loop.

Voordelen massage aan huis 

Een massage aan huis brengt verschillende voordelen met zich mee. Het bespaard tijd en het is uitermate geschikt voor mensen die minder mobiel zijn. Vaak zijn mensen meer op hun gemak in hun eigen omgeving waardoor zij extra van hun massage kunnen genieten. Daarnaast kan je heerlijk in de ontspannen sfeer blijven nadat de massage aan huis is afgelopen.

Afspraak maken

Wil je een afspraak maken voor een massage aan huis of heb je een vraag over de mogelijkheden? Klik dan hier om contact met mij op te nemen. Uiteraard mag je me ook even bellen of een mail sturen.

Massage aan huis

Afspraak maken