Een massage aan huis in Naarden. Dat is pas ultiem genieten in jouw eigen vertrouwde omgeving! Ben je woonachtig in Naarden en zoek je een professionele masseur? Dan ben je bij Lisa Vlok Massages aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

Massage in Naarden boeken

Gun jezelf of een ander een massage aan huis 

Even ontspannen van alle dagelijkse drukte met een heerlijke massage bij jou thuis in Naarden. Je hoeft de deur niet uit, ik neem alle benodigdheden mee. Gun jezelf of iemand anders, die woonachtig is in Naarden, een heerlijk verwenmoment met een massage aan huis. Een origineel en leuk cadeau voor iemand zijn verjaardag, babyshower of zomaar.

Praktische info massage aan huis Naarden 

Op maandag t/m vrijdag kom ik graag bij je thuis in Naarden voor een massage. Mijn werktijden zijn van 10:00 uur tot 19:00 uur. Je kan kiezen uit een ontspanningsmassage of een massage om (rug/nek)klachten te verminderen. Voor mijn massage diensten gelden vaste tarieven:

  • 60 minuten massage - €80
  • 75 minuten massage - €95

Deze kosten zijn exclusief eventuele parkeerkosten. Uiteraard neem ik zelf alle benodigdheden mee. Daarmee loop ik maximaal één trap op. Daarnaast kan je ook bij mij terecht voor een massage in Badhoevedorp, een massage aan huis in Bussum en meer.

Waarom een massage aan huis?

Een massage aan huis in Naarden brengt verschillende voordelen met zich mee. Allereerst hoef je zelf de deur niet uit, vooral voor mensen die minder mobiel zijn is dit een prettig. De massage bevindt zich bij je thuis waardoor dit vaak als extra ontspannend wordt ervaren. Zodra de massage in Naarden is afgelopen hoef je de deur niet meer uit en kun je extra lang nagenieten.

Afspraak maken Massage Naarden 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een massage aan huis in Naarden? Klik dan hier om contact op te nemen. Uiteraard mag je ook bellen of een mail sturen om een afspraak te maken voor een massage aan huis Naarden.

Afspraak maken Naarden

Afspraak maken