Voor een massage in Blaricum en omgeving bent u bij mij, Lisa Vlok, aan het juiste adres. Ik verzorg massages aan huis en bedrijfsmassages. Ik hanteer diverse massagetechnieken om het beste resultaat te behalen. Heeft u vragen, wilt u meer informatie neem gerust contact op. Via onderstaande knop kunt u direct een massage boeken.

Boek een massage

Massage aan huis in Blaricum

Een heerlijk moment voor uzelf met een massage aan huis. U kunt op deze manier in uw eigen omgeving heerlijk ontspannen en rustig bijkomen. Wanneer u geïnteresseerd bent in een een massage aan huis neem dan gerust contact met mij op.

Meer over massage aan huis

Bedrijfsmassage op kantoor in Blaricum

Wilt u als werkgever een professionele massage bij u op kantoor verzorgen? Ik sta voor u klaar. Ik kom graag naar uw organisatie toe om een bedrijfsmassage te geven. Bedrijfsmassages worden erkent als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan.

Meer over bedrijfsmassages

Voordelen massage bij Lisa Vlok 

  • Massage in Blaricum op locatie
  • Eenvoudig een online afspraak
  • Vaste tarieven
  • Gespecialiseerd in diverse massagetechnieken
  • Massage afgestemd op uw eventuele klachten

Afspraak maken massage Blaricum

Wilt u een afspraak maken voor een massage aan huis/bedrijfsmassage of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Klik dan hier om contact met mij op te nemen. Uiteraard kunt u mij ook telefonisch bereiken of een mail sturen.

Maak een afspraak

Afspraak maken