Een massage aan huis in Amstelveen? Verwen uzelf, een familielid of een vriend(in) met een heerlijke massage aan huis in de omgeving van Amstelveen. Heerlijk ontspannen in uw eigen, vertrouwde omgeving. Voor meer informatie kunt u gerust contact opnemen.

Maak een afspraak

Soorten massages aan huis 

Een massage aan huis kan puur voor ontspanning dienen of om klachten te verminderen. Omdat ik jarenlange ervaring heb weet ik precies welke massagetechnieken het beste werken om uw klachten te verminderen. Ik beschik over diverse technieken voor een ontspanningsmassage zodat u thuis comfortabel kunt genieten, zonder dat u de deur uit hoeft te gaan.

Kosten massage 

Voor een massage aan huis hanteer ik vaste tarieven. Op maandag tot en met vrijdag kan u een massage aan huis Amstelveen reserveren. De tarieven zijn als volgt:

  • €80 – 60 minuten massage
  • €95 – 75 minuten massage

Deze tarieven zijn geldig voor maximaal 25 km rijden vanaf de postcode 1171 BW. Daarna hanteer ik een kilometervergoeding van €0,50. Lees hier meer over diensten en tarieven.

Meer informatie of een afspraak maken? 

Voor een massage aan huis Amstelveen, neem dan gerust contact op via het contactformulier, telefonisch of via de mail. Ik help u graag!

Maak een afspraak

Afspraak maken