Voor een massage aan huis in Bloemendaal bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt bij mij terecht voor een ontspanningsmassage of een massage om klachten te verminderen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Maak een afspraak

Bloemendaal en omstreken 

Mijn werkdagen voor een massage bij u thuis in Bloemendaal zijn van maandag tot en met vrijdag. Voor een thuismassage hanteer ik vaste tarieven:

60 minuten massage - €80
75 minuten massage - €95

Deze tarieven gelden voor zowel voor een klachten gerelateerde massage als een ontspanningsmassage in Bloemendaal. Uiteraard zitten alle benodigdheden bij deze prijs inbegrepen en neem ik zelf aan mijn spullen mee: van massagetafel tot massageolie. Lees hier meer over diensten en tarieven.

De voordelen van een massage aan huis 

Een van de vele voordelen van een massage aan huis is dat het plaatsvindt in uw eigen vertrouwde omgeving. U hoeft niet de deur uit en dat is ideaal wanneer het slecht weer is of u als u slecht ter been bent.

Afspraak maken massage thuis

Wilt u een afspraak maken voor een massage thuis Bloemendaal of heeft u een vraag over de mogelijkheden wat betreft de massages? Klik dan hier om contactmet mij op te nemen. Uiteraard mag u mij ook bellen of een mail sturen.

Maak een afspraak

Afspraak maken