Voor een massage aan huis in Haarlem en omstreken bent u bij Lisa Vlok Massages aan het juiste adres. Wanneer u in Haarlem of in de omgeving van Haarlem woonachtig bent, kom ik graag bij u langs voor een massage aan huis.

Maak een afspraak

Professionele en klachtgerichte massage 

Wanneer u geen zin hebt om het huis uit te gaan of minder mobiel bent maar wel een professionele massage wilt, dan help ik u graag. Een groot voordeel van een massage aan huis is dat u daarna niet meer op reis hoeft, maar heerlijk thuis in ontspanning kunt blijven.

Werkgebied en tarieven 

U kunt een afspraak bij mij inplannen van maandag t/m vrijdag. Ik kom dan bij u thuis voor een klachtgerichte massage. Voor een massage aan huis Haarlem hanteer ik vaste tarieven:

€80 – 60 minuten massage
€95 – 75 minuten massage

Bovenstaande tarieven zijn geldig voor maximaal 25 km rijden vanaf postcode 1171 BW. Daarna wordt er per kilometer €0,50 gehanteerd. Lees hier meer over diensten en tarieven

Afspraak maken in Haarlem

Wilt u graag een afspraak maken voor een massage aan huis, of heeft u een vraag over de mogelijkheden? Klik dan hier om contact met mij op te nemen. U kunt mij ook bellen of mailen.

Afspraak maken

Afspraak maken