Een professionele massage op het werk is goed voor de gezondheid van uw medewerkers en heeft een gunstig effect op werkprestaties. Lisa Vlok Massages komt bij u op locatie en helpt graag zodat uw werknemers ontspannen en weer fit aan het werk kunnen. Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op.

Maak een afspraak

Waarom een massage op het werk? 

Wanneer u een professionele bedrijfsmasseur inschakelt, kunt u rekenen op een aantal voordelen. Hier de voordelen op een rij gezet:

  • Een bedrijfsmassage is volledig fiscaal aftrekbaar.
  • Een massage op het werk levert een belangrijke bijdrage aan het welzijn en werkbeleving.
  • Gaat ziekteverzuim tegen, ik help graag mee om het percentage naar een lager niveau te brengen.
  • Verhoogt de productiviteit.
  • Een bedrijfsmassage kan voor uw werknemers een blijk van waardering zijn.

Wat kunt u verwachten van een bedrijfsmassage? 

Wanneer u voor een massage op het werk kiest, maak ik altijd gebruik van een massagestoel. De tijdsduur van een bedrijfsmassage per persoon, is ongeveer 15 à 20 minuten. Tijdens de massage kunnen werknemers gewoon hun kleding aanhouden en er wordt geen olie gebruikt. Een stoelmassage is een effectieve drukpuntmassage met knedingen, om klachten te verminderen.

Meer informatie of afspraak maken?

Wilt u graag meer informatie over een massage op het werk, neem dan gerust contact op. Ik voorzie u graag van meer informatie over een bedrijfsmassage. Ook wanneer u graag een stoelmassage op het werk wilt, kunt u ook direct een online afspraak maken.

Maak een afspraak

Afspraak maken