Bedrijfsmassage op kantoor, in de omgeving van Badhoevedorp. Investeer in het welzijn van jouw werknemers met een professionele bedrijfsmassage onder werktijd. Ontspannen, gezonde medewerkers zijn productiever, gelukkiger en verzuimen minder.

Afspraak maken bedrijfsmassage

Hoe werkt een bedrijfsmassage?

Tijdens een bedrijfsmassage wordt er gebruik gemaakt van een massagestoel. De bedrijfsmassage duurt 15 of 20 minuten. Werknemers kunnen hun kleding aanhouden; er wordt geen olie gebruikt. De massage zal vooral gericht zijn op hoofd, schouders, nek, rug en armen d.m.v. diverse knedingen en drukpunten. De massage wordt afgerond met een aantal activerende handgrepen zodat elke medewerker weer fit aan het werk kan.

Fiscaal voordeel bedrijfsmassage 

Bedrijfsmassages zijn voor bedrijven fiscaal aftrekbaar gezien de inmiddels bewezen preventieve waarde. Dit zijn de criteria:

  • De bedrijfsmassage vindt plaats onder werktijd
  • De bedrijfsmassage is opgenomen in het arbo-jaarplan
  • De bedrijfsmassage maakt in redelijkheid deel uit van dat plan
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te leveren

Bron: Belastingdienst, zakelijk, 20.1.9 Arbovoorzieningen.

Waarom een bedrijfsmasseur? 

Het inschakelen van een professionele bedrijfsmasseur brengt veel voordelen met zich mee. Voor een gezonde balans op de werkvloer is naast werken ontspanning heel belangrijk! Een bedrijfsmassage reduceert stress, ziekteverzuim, het verhoogt de productiviteit én er komt endorfine vrij; het gelukshormoon.

Afspraak maken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? 

Je kunt uit veel opties kiezen;

Van een eenmalige boeking tot wekelijks, maandelijks of per kwartaal.

Bel of mail voor een offerte op maat.

 

 

Contact bedrijfsmassage op locatie

Afspraak maken