Een massage op locatie? Lisa Vlok Massages verzorgt massages bij u op locatie. Zo kunt u bij mij terecht voor een massage aan huis of een bedrijfsmassage. Voor een massage in Badhoevedorp en omgeving bent u bij mij aan het juiste adres. Ik hanteer diverse massage technieken om het beste resultaat te behalen. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust contact op.

Maak een afspraak

Massage op locatie: aan huis 

U kunt kiezen voor een heerlijk moment voor uzelf, met een massage aan huis. U kunt op deze manier in uw eigen omgeving heerlijk ontspannen en rustig bijkomen. U hoeft daarvoor niet uit huis. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent of het slecht weer is. Wanneer u geïnteresseerd bent in een massage aan huis, bespreken we eerst wat uw wensen zijn.

Lees hier meer

Massage op locatie: op kantoor 

Wilt u als werkgever een professionele massage bij u op kantoor verzorgen? Ik kom graag naar uw organisatie toe om een bedrijfsmassage te geven. Investeer in het welzijn van uw werknemers met een professionele stoelmassage onder werktijd. Bedrijfsmassages worden erkent als een methode om ziekteverzuim tegen te gaan en zijn fiscaal aftrekbaar.

Lees hier meer

Afspraak maken massage op locatie 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken voor een massage op locatie? Klik dan hier om contact op te nemen. Uiteraard mag je ook bellen of een mail sturen om een afspraak te maken voor een massage op locatie.

Afspraak maken

Afspraak maken